Hnojiva & Potravinářské Výrobky

Hnojiva

Výběr nejlepšího hnojiva pro vaše potřeby

Hnojivo je pro zdraví rostlin stejně důležité jako sluneční světlo a voda. Hnojivo poskytuje klíčové živiny, které podporují růst rostlin, zabraňují stresu a podporují chuť zeleniny. Vychutnejte si plody (nebo zeleninu) své práce výběrem toho nejlepšího hnojiva pro vaši zeleninu.

Většina zemědělců a zahrádkářů se shoduje na prospěšnosti hnojiv, ale pokud budete hledat, jaké hnojivo koupit, dostanete ohromující množství doporučených značek a produktů. Vzhledem ke spoustě dostupných hnojiv může být těžké si vybrat. Proto jsme využili naše zemědělské zkušenosti a zúžili je pro vaše snadné pochopení. Přečtěte si níže naše rozumné rady ohledně hnojení zahrady a sledujte, jak vaše zelenina roste!

Granulovaná i tekutá hnojiva mohou být organická nebo syntetická. Ačkoli jedno nemusí být nutně lepší než druhé, každé z nich má své vlastní výhody. Výběr správného typu závisí na vašich konkrétních potřebách nebo preferencích.

Granulované hnojivo je suchá forma hnojiva, která se dodává ve formě granulí nebo malých částic. Můžete se setkat s granulovanými hnojivy tvořenými drobnými granulemi nebo hrubým práškem. Obvykle se jedná o pomalu se uvolňující formy hnojiv, které se v půdě časem rozkládají a poskytují rostlinám živiny po několik měsíců.
Liquid fertilizer jsou kapalné látky, které lze aplikovat na půdu nebo postřikem na listy. Postřik na listy působí rychle, protože listy absorbují živiny okamžitě. Rychle se rozpouští. V porovnání s granulovaným hnojivem budete muset hnojivo opakovaně aplikovat častěji.

Potravinářská přídatná látka

Пищевые-добавки-1

Potravinářská přídatná látka se používají často a všude. Než začnete nakupovat potravinové doplňky ve velkém, doporučujeme vám důkladně se seznámit s tím, co je každá z jejich skupin, k čemu může být ta či ona pozice potřebná a čím se vyznačují specifika použití. Potravinové doplňky, které nabízíme:
– barviva (E100-E199);
– konzervační látky (E200-E299);
– antioxidanty nebo antioxidanty (E300-E399);
– stabilizátory, které zachovávají hustotu potraviny (E400-E499);
– emulgátory, prášky do pečiva, protispékavé látky, regulátory pH (E500-E599);
– vonné látky a látky zvýrazňující chuť a vůni (E600-E699);
– antibiotika (E700-E799);
– rezervní jednotky (E800-E899);
– vosky, glazury a pěnidla, pěnidla, sladidla, balicí plyny a složky pro zlepšení moučných kulinářských výrobků (E900-E 999);
– další látky, jako jsou biokatalyzátory, enzymy, modifikované škroby, rozpouštědla (E1000-E1999).

Barviva
(E100-E199)

Skupina potravinářských přídatných látek, jejichž hlavním účelem je barvení potravin. Obnovují barvu, která byla ztracena při technologickém zpracování, zintenzivňují ji, dodávají potravinářským výrobkům požadovanou barvu, a tím je činí atraktivnějšími a chutnějšími. Mohou být prášková i tekutá. V praxi se používají jak přírodní, tak syntetické materiály. Jedním z nejoblíbenějších je uhličitan vápenatý (E170).

Zdrojem barviv přírodního původu jsou různé rostlinné (kořeny, plody, ovoce, listy, květy) a živočišné suroviny. Získávají se fyzikálním působením na tyto materiály. Přírodní přídatné látky (karotenoidy, lykopen, flavonoidy, karmín, cukrová barviva atd.) obsahují bioaktivní a aromatické složky, které mají pozitivní vliv na vzhled potravin.

Konzervační
(E200-E299)

Jsou určeny k potlačení fungování a množení mikroorganismů, čímž prodlužují trvanlivost potravinářských výrobků. Zabraňují také výskytu plísní, nepříjemným chuťovým a aromatickým vlastnostem a zabraňují tvorbě škodlivých toxických sloučenin charakteristických pro životní činnost mikrobů.

Konzervační látky se v potravinářském průmyslu používají již tisíce let. Mezi nejoblíbenější v současnosti patří: ethanol, kyseliny (ethanová, benzoová, sorbová a siřičitá), dále kyselina mravenčí (E236), sorban draselný (E202), benzoan sodný (E211), pyrosiřičitan sodný (metabisulfit) (E223), urotropin (E239), dusitan sodný (E250), octan sodný (E262). Kromě toho lze pro tento účel použít antibiotika: nisin, biomycin, nystatin.

Antioxidanty
(E300-E399)

Podle názvu této skupiny lze snadno určit účel přísad, které do ní patří. Antioxidanty neboli antioxidanty jsou určeny k boji proti nežádoucím oxidačním procesům v potravinách. Zabraňují předčasnému kažení tuků, jejich hořknutí, a tím chrání výrobky, v nichž jsou obsaženy, před žluknutím. Kromě toho brání kysání vína, piva a nápojů bez alkoholu ve složení, nedovolují ovoci, zelenině a ovocným a zeleninovým výrobkům předčasně ztmavnout.

Mezi antioxidanty oblíbené v potravinářském průmyslu patří: vitamin C (E300), α-, β-, γ- a δ-tokoferoly (E306-E309), kyselina jantarová (E363). Nejenže nejsou nebezpečné, ale jsou i užitečné. Pokud hovoříme o syntetických látkách, které mohou poškodit zdraví, pak jsou to E310-E312 a E320-E321.

Potravinářské výrobky

Naše společnost nabízí velkoobchodní prodej potravinářských výrobků za konkurenceschopné tržní ceny. Společnost nabízí velkoobchodní potravinářské výrobky ve velkém i v pytlích. Nabízíme široký sortiment výrobků, můžeme zaručit kvalitu dodávaných výrobků a zajistit nepřerušený harmonogram dodávek za konkurenceschopné ceny.

Naši klienti si mohou být jisti, že mají nejlepší nabídku, a to jak z hlediska ceny, tak kvality. Naše společnost dodává potravinářské výrobky velkoobchodně; jak na domácí trh, tak na vývoz.

Prodáváme a dodáváme: ovoce, zeleninu, maso, mořské plody, vejce, mléko atd. Za léta působení na trhu jsme navázali obchodní vztahy s klíčovými výrobci, čímž jsme si vydobyli pozici spolehlivého dodavatele a získali jsme si pověst spolehlivého obchodního partnera. Kontaktujte nás e-mailem a přesvědčíte se, že naše nabídky nákupu potravinářských výrobků ve velkém s dodáním za nejlepší cenu!

POTŘEBUJETE PORADIT? KONTAKTUJTE NAŠE ODBORNÍKY

Přejít nahoru